back to top
36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

“Της ομορφιάς το άγριο φιλί” και ο Παρασκευάς Καρασούλος στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Στο Μικρό Παλλάς για μια και μοναδική μουσική παράσταση, την Τετάρτη 10 Απριλίου, θα βρεθεί ο Παρασκευάς Καρασούλος όπου εκεί θα παρουσιάσει για πρώτη φορά όλα τα τραγούδια του άλμπουμ “Της ομορφιάς το άγριο φιλί”, τα οποία ερμηνεύει ο ο Θοδωρής Νικολάου.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Έλενα Χατζηιωάννου, ο Παρασκευάς Καρασούλος  τόνισε μεταξύ άλλων: «πρόκειται για μια εξαιρετική και πάρα πολύ σημαντική δουλειά η οποία συντονίστηκε από εμένα στο κομμάτι των στίχων, τον ταλαντούχο Θοδωρή Νικολάου, και τον Χρήστο Θεοδώρου που είναι συνθέτης αλλά και ο ενορχηστρωτής του δίσκου».

Στο σημείο αυτό ο Παρασκευάς Καρασούλος επισήμανε την παρουσία του Θάνου Καλέα χαρακτηρίζοντάς τον «φύλακα άγγελο αυτής της δουλειάς».

Αναφερόμενος στους συνθέτες είπε πως «είναι ιδιαίτερη τιμή και πραγματικά «αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχεροί καθώς τα τραγούδια μελοποιήθηκαν από οκτώ σημαντικούς Έλληνες συνθέτες: Γιώργο Ανδρέου, Γκωτιέ Βελισσάρη, Χρίστου Θεοδώρου, Ελένη Καραΐνδρου, Στέφανο Κορκολή, Νίκο Κυπουργό, Χρήστο Νικολόπουλου και Θοδωρή Οικονόμου. Φτιάχτηκε λοιπόν ένα team σπουδαίων δημιουργών που υλοποίησαν το άλμπουμ».

Τέλος αποκάλυψε το πρόγραμμα του δεύτερου μέρους της συναυλίας: «θα είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν, με μουσικές και τραγούδια που φέρνουν την υπογραφή μου».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα