back to top
17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

17.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός: Με νίκη επί της Άλμπα κλειδώνει την 2η θέση

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με στόχο να κλειδώσει τη 2η θέση της regular season της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται το βράδυ στις 21:15-NovasportsPrime την Άλμπα Βερολίνου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θέλει να «σφραγίσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή σεζόν, τερματίζοντας στη 2η θέση της διοργάνωσης, παίρνοντας παράλληλα το πλεονέκτημα ενόψει playoffs.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να κάνει απόψε απλώς τα… βασικά, αφού με ροζ φύλλο επί της ουραγού, Άλμπα Βερολίνου (5-28) θα εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και θα παίξει με την ομάδα που θα τερματίσει 7η μετά τα play-ins. Από την άλλη, ακόμη και με ήττα, το «τριφύλλι» έχει πιθανότητες για να κρατήσει το πλεονέκτημα έδρας, με τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Στα αγωνιστικά ο Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, την ώρα όπου για την Άλμπα Βερολίνου τα πράγματα είναι θολά, αφού κάποιοι μικροτραυματισμοί, αλλά και μια ίωση που έχει «χτυπήσει» την ομάδα, έχει δημιουργήσει πολλές αμφιβολίες προς τη 12άδα. Δεδομένα πάντως εκτός είναι οι εδώ και καιρό τραυματίες, Πρότσιντα και Σπανιόλο.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Εμίν Μογκουλκότς, Σάσο Πέτεκ, Τόμας Τραβίτσκι.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα