back to top
19.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

“Fashion Panorama – Το ιταλικό νέο κύμα” στο Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών

Διαβάστε επίσης

Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών και την Italian Trade Agency, παρουσιάζει την έκθεση Fashion Panorama – Το ιταλικό νέο κύμα από τις 11 – 19 Απριλίου, στον εκθεσιακό χώρο του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου.

Το Fashion Panorama είναι μια περιοδεύουσα έκθεση που επιμελείται η Vogue Italia και έχει ως στόχο να αφηγηθεί την ιστορία της σύγχρονης ιταλικής μόδας μέσα από το όραμα 10 brands, επιλεγμένων για τη μοναδικότητα του βλέμματος και τη δημιουργική τους προσέγγιση. Οι επιλεγμένες μάρκες, επανερμηνεύοντας τη βιοτεχνική παράδοση με πρωτοφανή τρόπο, υιοθετώντας καινοτόμες γλώσσες και μεθόδους παραγωγής, διαμορφώνουν όχι μόνο μια νέα ιδέα κοινότητας, αλλά και ιταλικότητας. Η έκθεση μας μεταφέρει στα παρασκήνια του πολύ προσωπικού τους σύμπαντος, για να κατανοήσουμε το μονοπάτι που τους οδήγησε να εκφραστούν μέσα από τη γλώσσα της μόδας και, με αυτόν τον τρόπο, να αφηγηθούν την ιστορία της σημερινής Ιταλίας.

Fashion Panorama – Το ιταλικό νέο κύμα

11 – 19 Απριλίου

Εκθεσιακοί χώροι του Ιταλικού Πολιτιστικού Ινστιτούτου

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ.

Για να επισκεφθείτε την έκθεση είναι απαραίτητο να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τη φόρμα που είναι διαθέσιμη κάνοντας κλικ εδώ.

Με αφορμή την έκθεση και στο πλαίσιο του Athens Fashion Film Festival, θα πραγματοποιηθεί και masterclass αφιερωμένο στον κόσμο του fashion film!

Εισαγωγή στον κινηματογράφο μόδας
masterclass con Ραφαήλ Σαμαράς
Δευτέρα 15 Απριλίου – από τις 18.00 έως τις 20.30
Ιταλικό Πολιτιστικό Ινστιτούτο
Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη την κράτηση θέσης στον παρακάτω σύνδεσμο: TICKETTAILOR

Το masterclass θα διδαχθεί στα ελληνικά

 

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα