back to top
24 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

24 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται γέννηση βρέφους που αγνοείται με τις Αστυνομικές Αρχές να εξετάζουν τους γονείς που είναι από το Νεπάλ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές χθες η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με αιμορραγία, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε γεννήσει ή είχε αποβάλει πριν από λίγες ώρες. Ωστόσο ο σύζυγός της αρνήθηκε ότι η γυναίκα ήταν έγκυος. Το ζευγάρι εργαζόταν σε ξενοδοχείο στη Βραυρώνα και στο δωμάτιο που διέμεναν εντοπίστηκαν ίχνη αίματος ενώ υπάρχει και η πληροφορία ότι κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τον άνδρα να πετά κάτι σε κάδο απορριμμάτων που εικάζεται ότι ίσως ήταν το νεογνό.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί βρέφος. Η γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται ενώ ο άνδρας έχει προσαχθεί.

Περισσότεροι από 110 χιλιάδες άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την πόλη της Ράφα υπό την απειλή μεγάλης κλίμακας επίθεσης του ισραηλινού στρατού μετά και το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία και τους συνεχείς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

Μια μαζική χερσαία επίθεση στη Ράφα θα οδηγούσε σε τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή και θα έβαζε τέλος στις προσπάθειές μας να υποστηρίξουμε τους πληθυσμούς από τον λιμό, δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες. Δραματική και η προειδοποίηση της Unicef ότι ελλείψει καυσίμων θα εξαντληθούν τα αποθέματα τροφίμων. Πρέπει να προληφθούν οι θάνατοι των παιδιών καταλήγει.

Αν χρειαστεί, θα πολεμήσουμε με τα νύχια μας επιμένει ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, απέναντι στην αμερικανική προειδοποίηση για πάγωμα της αποστολής όπλων στο Τελ Αβίβ.

Σε πολλές συλλήψεις προχώρησε το πρωί η αστυνομία στις ΗΠΑ στους καταυλισμούς των φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών στο MIT και το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνιας.

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 31ενός ετών άνδρας που αποτελούσε ένα από τα ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται στη δολοφονία του αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη και άλλα επεισόδια οπαδικής βίας. Είχε παραδοθεί το πρωί στην υποδιεύθυνση καταπολέμησης Αθλητικής Βίας.

Συνεχίζουν τις περιοδείες τους οι πολιτικοί αρχηγοί ενόψει των ευρωεκλογών.

Η συνεχής επένδυση στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι μονόδρομος σε αυτές τις εποχές της μεγάλης γεωπολιτικής αστάθειας υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Χίο όπου μεταξύ άλλων παρακολούθησε τον επίσημο εορτασμό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στο στρατόπεδο «Γκιάλα”.

Σε περιοχές του Βόρειου τομέα Αττικής θα περιοδεύσει αύριο από το πρωί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Διαδοχικά θα επισκεφτεί το Εμπορικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, το Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου στην Πλατεία Κασταλίας και το Εμπορικό Κέντρο Χαλανδρίου στην πλατεία Αγίου Νικολάου. Τελευταίος σταθμός θα είναι το Άλσος και το κέντρο της Κηφισιάς.

Πυρά στην κυβέρνηση για τη ραγδαία αύξηση του κόστους ζωής εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης κατά την ομιλία του στα Ανώγεια, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη. Αργότερα το βράδυ θα επισκεφθεί το Ηράκλειο.

Στη Γερμανία έως και την Κυριακή ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του κεντρικού εκλογικού περιπτέρου του κόμματος στο Σύνταγμα.

Περιοδεία στην Κέρκυρα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.

Σε μία ώρα στο Σύνταγμα το συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει τα Σωματεία της ΛΑΡΚΟ με αίτημα την διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης και του συνόλου των θέσεων εργασίας. Όπως καταγγέλλουν από την Δευτέρα συνολικά 950 οικογένειες θα μεταφερθούν στο ταμείο ανεργίας.

Πρέπει να εκφραστεί η μέγιστη δυνατή αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και τις οικογένειες τους. Εδώ και τώρα πρέπει να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα τόνισε από τη Γερμανία ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην πλατεία Δημαρχείου θα παραμείνει και αύριο από τις 9 το πρωί έως και τις οκτώ το βράδυ, μετά από απόφαση της ΕΠΟ, το κύπελλο του Europa Conference League, ενόψει του τελικού της διοργάνωσης που φέτος φιλοξενείται στις 29 Μαΐου στο γήπεδο ΟΠΑΠ Αρένα στη Νέα Φιλαδέλφεια, και της μεγάλης ιστορικής μάχης που θα δώσει ο Ολυμπιακός για τον τίτλο, με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Το δεξιό αντιπολιτευόμενο κόμμα VMRO-DPMNE του οποίου ηγείται ο Χρίστιαν Μίτσκο σκι εξασφάλισε τελικά 58 έδρες από τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν την περασμένη Τετάρτη στη Βόρεια Μακεδονία, σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η Εθνική Εκλογική Επιτροπή της χώρας. Δεύτερο σε έδρες το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα στη Βόρεια Μακεδονία, του Αλί Αχμέτι με 19 έδρες.

Στην Καταλονία ολοκληρώνεται απόψε η προεκλογική εκστρατεία για τις τοπικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής. Δικαίωμα ψήφου έχουν 5,7 εκατομμύρια Καταλανοί εκ των οποίων το 5,1% διαμένει στο εξωτερικό.

Kαι ο καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αύριο στην Αττική έως τις πρώτες πρωινές ώρες με βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά το πρωί έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία στην Αθήνα από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 19 βαθμοί αυτήν την ώρα στο Γκάζι.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα