back to top
24 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

24 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μαρινάκης: Ο διάλογος με την Τουρκία δεν συνεπάγεται συμφωνία

Διαβάστε επίσης

Για την ακρίβεια, για τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, για τη συνάντηση που θα έχουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Άγκυρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το Ταγίπ Ερντογάν αλλά για την επίσκεψη Έντι Ράμα στην Αθήνα μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Είναι «ανακριβές ότι είμαστε πρωταθλητές στην ακρίβεια» είπε ο κ. Μαρινάκης ωστόσο παραδέχτηκε πως αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι ο κ. Κασσελάκης, θέλει με τις δηλώσεις του «να προκαλέσει το ενδιαφέρον και την αντίδραση, για να κάνουμε αυτήν την πολιτική αντιπαράθεση» και χαρακτήρισε «λάθος» τον «δρόμο της τοξικότητας».

Σχετικά με συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση πιστεύει στο διάλογο σε αντίθεση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης που ζητούν να μη γίνει η συνάντηση. Όπως υπογράμμισε: «ο διάλογος με την Τουρκία δεν συνεπάγεται συμφωνία».

Τέλος, αναφορικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα στην Αθήνα ο κ. Μαρινάκης επισήμανε πως πρόκειται για μια «ιδιωτική επίσκεψη» και πως θα φροντίσει η κυβέρνηση να υπάρχουν όλα τα μέτρα ασφαλείας. Όπως τόνισε «δουλειά μας δεν είναι να ερμηνεύσουμε την σκοπιμότητα της επίσκεψης του Έντι Ράμα, δουλειά μας είναι με τις πράξεις μας να δείχνουμε το σεβασμό μας στο κράτος δικαίου».

«Η Ελλάδα δε φοβάται, αν υπάρξει κάποια αφορμή θα απαντήσουμε» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα