back to top
24 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

24 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Δήμαρχος Αθηναίων στον Αθήνα 9.84 για το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί έχουμε εδώ στην Πλατεία Κοτζιά το Κύπελλο της Europa Conference League.Ήταν σημαντικό ότι καταφέραμε να φιλοξενούμε την διοργάνωση. Δεν το περίμενα, ευχόμουν να βρεθεί μια ελληνική ομάδα στον τελικό και τελικά η ευχή  πραγματοποιήθηκε … Θα έχουμε το τρόπαιο για δύο ημέρες στην πλατεία Κοτζιά και ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί περιμένει να το δει από κοντά, να το αγγίξει και να φωτογραφηθεί μαζί του… Είναι μια όμορφη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τη χώρα και για τον Ολυμπιακό που μακάρι να κατορθώσει να το σηκώσει στις 29 Μαΐου με αντίπαλο τη Φιορεντίνα , στον τελικό στην ΟΠΑΠ AΡΕΝΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα είναι ένα σπουδαίο γεγονός  που θα αναβαθμίσει συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουμε προγραμματίσει για τις 28 και 29 του μηνός σειρά σημαντικών εκδηλώσεων και στον Πειραιά που βέβαια θα είναι στο επίκεντρο, όπως και στην πλατεία Κοτζιά, όπου θα στηθεί ένα Fun Park για τους φιλάθλους και τους φίλους οι οποίοι θα έρθουν, ενώ περιμένουμε και 6 μα 9.000 Ιταλούς» δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας μιλώντας στον  Αθήνα 984, από την πλατεία Κοτζιά όπου βρίσκεται το κύπελλο της Europa Conference League της ΟΥΕΦΑ, ενόψει του τελικού της διοργάνωσης και της ιστορικής αναμέτρησης για τον Ολυμπιακό.

Ο σταθμός της πόλης συμμετέχει  στην εκδήλωση για την υποδοχή του βαρύτιμου Ευρωπαϊκού  Κυπέλλου, το οποίο θα μείνει στην πλατεία Δημαρχείου έως τις 8 το βράδυ.

Το  βανάκι του 984 εκπέμπει ζωντανά και σε εορταστικό κλίμα  έως τις 12 το μεσημέρι από το κέντο της πόλης στην πλατεία Δημαρχείου, με τους Σοφία Μπερετάνου και Στέφανο Λεμονίδη πίσω από τα  μικρόφωνα. Με  μουσική καθώς και με εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο του αθλητισμού κι όχι μόνον.

Ο κ Δούκας, μεταξύ άλλων, συνεχάρη τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την  ευχή ως Δήμαρχος να  διοργανώσει και τον τελικό στον Βοτανικό προαναγγέλλοντας ότι η Αθήνα θα τον διεκδικήσει  όταν κατασκευαστεί το γήπεδο. Ανέφερε πως η πόλη έγινε αθλητικός προορισμός  και διαβεβαίωσε ότι θα  βγάλει ασπροπρόσωπη  η χώρα. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι την ημέρα του τελικού  θα στηθούν στην πλατεία Κοτζιά και γήπεδα 5 επί 5, όπου θα βρίσκονται και οι αστέρες του Εuro 2004.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα