back to top
24 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

24 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο ποιητής Γιάννης Ευθυμιάδης “SOLO” στον Αθήνα 9.84

Διαβάστε επίσης

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος αυτοσχεδιάζει στο μικρόφωνο του Αθήνα 984!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Αυτή την Κυριακή 12 Μαΐου , καλεσμένος ο ποιητής Γιάννης Ευθυμιάδης.

‘Εχει γράψει ποίηση, λογοτεχνικό δοκίμιο και θέατρο. Έχει μεταφράσει Άγγλους και Αμερικανούς ποιητές.  Ποιήματά του έχουν συμπεριληφθεί σε ελληνικές και ξένες ανθολογίες και έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Έργα του έχουν μελοποιηθεί και δισκογραφηθεί.

Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης (ποιητής, μεταφραστής, εικαστικός και εκπαιδευτικός)  Γιάννης Ευθυμιάδης έρχεται στην εκπομπή Solo αυτή την Κυριακή 12/5 , με αφορμή την πρωτότυπη ποιητική performance «Homo Erectus, ο Όρθιος Άνθρωπος».

Πρόκειται για ένα νέο σπονδυλωτό ποίημα που γεννιέται μέσα από μια ποιητική performance, πλαισιωμένη από ηχητικό τοπίο που φτιάχνει η μουσική παραγωγός και dj Εύα Θεοτοκάτου και εικαστικά  έργα που θα δημιουργήσει ο ίδιος μπροστά στο κοινό και είναι μια  ρηξικέλευθη πρόταση του Γιάννη Ευθυμιάδη για έξι διαφορετικές «παραστάσεις» στο Λόφος art project, στις 12, 13, 19, 20, 26 και 27 Μαΐου.

 

Επιμέλεια και παραγωγή εκπομπής : Αριστέα Γιάννου 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα