back to top
29.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

29.1 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Το 11o Athens Garden Festival στον κήπο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Δήμου Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Το Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο και η ΕΑΤΑ (Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών του δήμου Αθηναίων) στα πλαίσια του “This is Athens City Festival 2024”, διοργανώνουν το 11o Athens garden festival στον κήπο της κεντρικής βιβλιοθήκης του Δήμου Αθηναίων (Δομοκού 2 Αθήνα, έναντι σταθμού Λαρίσης) στις 30 και 31 Μαΐου.

Το αθηναϊκό κοινό και οι επισκέπτες της πόλης θα μπορούν με ελεύθερη είσοδο να παρακολουθήσουν δύο συναυλίες με θέμα τη μουσική συνάντηση μακρινών πολιτισμών.

 

Πέπμτη 30 Μαΐου
Κρήτη – Ανδαλουσία
O Όθων Μπικάκης από την Κρήτη, λυράρης, συνθέτης και ερμηνευτής συναντάει τον Πάνο Καρτίμπελη, σολίστ της κιθάρας φλάμενκο και την Δροσιά Χαρίση, ερμηνεύτρια φλαμένκο σε μια μεσογειακή συνομιλία των δύο μουσικών τόπων. Χορεύει φλαμένκο η Μαρία Μανδραγού.

Παρασκευή 31 Μαΐου
Σμύρνη – Μπουένος Άϊρες
Ο Μάριος Στρόφαλης συνθέτης των συλλογών European taxim, soundtrack και tango συνθέτης, πιανίστας και ακκορντεονίστας και η Ειρήνη Τουμπάκη, ερμηνεύτρια με μεγάλη πορεία στο Σμυρνέϊκο, το ρεμπέτικο και το έντεχνο, συναντούν τους “tangueros” Κώστα Βλαχόπουλο, σολίστ χρωματικής φυσαρμόνικας και Herman Mayr, κιθαρίστα, μπασίστα και ερμηνευτή από το Μπουένος Άϊρες, σε μια υπερπόντια διαχρονική μουσική συνομιλία. Μαζί τους ο Νίκος Μήλας στο βιολί και η Αθηνά Κουκή στο κανονάκι.
Ώρα έναρξης 20:30 , είσοδος ελεύθερη

www.athartnet.eu | https://cityfestival.thisisathens.org/

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα