back to top
36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Ν. Παπανδρέου: Θα έχουμε Έλληνες κλιματικούς πρόσφυγες

Διαβάστε επίσης

Την ανάγκη δράσης ενάντια στην κλιματική αλλαγή ανέδειξε ο ευρωβουλευτής και και εκ νέου υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ, Νίκος Παπανδρέου, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στις Ελεωνόρα Ορφανίδου και Ελευθερία Κουμάντου.

«Προτεραιότητά μου εφόσον εκλεγώ, είναι να καλέσω για να στηρίξουμε όλοι οι ευρωβουλευτές, από όλες τι πολιτικές δυνάμεις, τις αποζημιώσεις και τη στήριξη της Θεσσαλίας, μια κατεστραμμένη περιοχή λόγω της κλιματικής αλλαγής. Σε λίγο θα έχουμε κλιματικούς πρόσφυγες, καθώς οι Έλληνες, λόγω της κατάστασης, θα φύγουν από την περιοχή. ‘Ένα άλλο θέμα, που επίσης αφορά την κλιματική αλλαγή, είναι το μεγάλο πρόβλημα της ανομβρίας. Θέλουμε ένα δραστικό πρόγραμμα άρδευσης και ύδρευσης. Όλα αυτά, μαζί με την αλλαγή της ΚΑΠ, είναι θέματα που πρέπει να σηκώσουμε ψηλά στην ατζέντα». 

Ακρίβεια
«Η πρώτη παρέμβαση για την ακρίβεια θα έπρεπε να έχει γίνει από την Επιτροπή Ανταγωνισμού που έχουμε ήδη στην Ελλάδα. Για κάποιο λόγο όμως η ΝΔ περνάει ένα νομοσχέδιο το οποίο χαμηλώνει τις ποινές για παραβάσεις. Η δική μας πρόταση στο ευρωκοινοβούλιο, προκειμένου να σκύψει πάνω στο θέμα η Ευρώπη, θα πρέπει να συνοδευτεί από ένα ισχυρό κείμενο»… 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα