back to top
30.5 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

30.5 C
Athens
Πέμπτη, 15 Αυγούστου, 2024

Π. Καραβίτης: Ο Ολυμπιακός πέτυχε έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο

Διαβάστε επίσης

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πέτρος Καραβίτης ο οποίος αγωνιζόταν κυρίως ως μέσος (αν και κατά καιρούς είχε χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικός), μίλησε στον Αθήνα 9,84 και στον Γιώργο Αποστολίδη για τη μεγάλη νίκη των «ερυθρολεύκων» με 1-0 επί της ιταλικής Φιορεντίνα και την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου του Conference League.

Δίχως να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του, έκανε λόγο για έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο της πρώτης ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας που σήκωσε ευρωπαϊκό τρόπαιο αλλά και της πρώτης- σε ευρωπαϊκό επίπεδο-ομάδας που κατακτά τίτλο εκτός των κορυφαίων πέντε χωρών / πρωταθλημάτων (Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία).

«Ο Ολυμπιακός πέτυχε έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο. Δεν γιόρτασε μόνο η Αθήνα και ο Πειραιάς αλλά όλη η Ελλάδα. Η ιταλική ομάδα ήταν επικίνδυνη κάποιες στιγμές στη διάρκεια του αγώνα αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πολύ διαβασμένος και ψύχραιμος. Ότι έκανε ήταν μελετημένο, με σύστημα. Ο Μεντιλίμπαρ είχε οργανώσει πολύ καλά στην ομάδα του. Έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα, είναι κοντά στους παίκτες του. Η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου οφείλεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό σε αυτόν ενώ αξίζουν συγχαρητήρια και στον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος στήριξε τον προπονητή», ανέφερε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα