back to top
36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

36.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Γ. Σακελλαρίδης: Ο κ. Κασσελάκης εμφάνισε ένα excel για πόθεν έσχες χωρίς να εξηγεί το… πόθεν

Διαβάστε επίσης

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, μίλησε στον Αθήνα 9,84 και στους Αθηνά Κορλίρα και Γιάννη Παπαγεωργίου για την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική, για όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρώπη ενώ, παράλληλα, άφησε αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο -όπως είπε- επιλέγει να πολιτεύεται.

«Ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται ο κ. Κασσελάκης, σε συνδυασμό με την αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να εκφράσει μια προοδευτική πολιτική, δημιουργούν τεράστιες αντιφάσεις και ένα κενό πολιτικής εκπροσώπησης. Θεώρησα ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, έπρεπε να βάλω και εγώ πλάτη και να συνταχτώ με ένα κόμμα που έχει πολλά να προσφέρει», ανέφερε.

 

«Ο κ. Κασσελάκης εμφάνισε ένα excel για πόθεν έσχες χωρίς να εξηγεί το…πόθεν»

«Μετά τις Εθνικές Εκλογές του 2023, βρισκόμαστε σε ένα πολιτικό και κοινωνικό τέλμα. Ζούμε σε μια εποχή που η ακρίβεια είναι μείζον ζήτημα , οι πολίτες βιώνουν δυσκολίες στην καθημερινότητά τους και δυστυχώς, την ίδια στιγμή, γύρω μας ”σβουρίζουν” εκατομμύρια. Ο κ. Κασσελάκης, έχει καταφέρει, απέναντι στη ΝΔ που είναι το πιο υπερχρεωμένο κόμμα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη με οφειλές άνω των από 500 εκατ. ευρώ, να δημιουργήσει σκιές. Χθες, εμφάνισε στην δημοσιότητα ένα excel για πόθεν έσχες και όχι μια πραγματική δήλωση περιουσιακής κατάστασης και μάλιστα, χωρίς να εξηγεί το…πόθεν.

Όταν όλη αυτή η συζήτηση γίνεται από κόμματα τα οποία θέλουν να εκπροσωπήσουν τον προοδευτικό κόσμο , λίγες ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές, δημιουργείται αποξένωση και θυμηδία. Παράλληλα, βλέπουμε μια πολύ ισχυρή ΝΔ και από την άλλη, η κοινωνική δυσαρέσκεια γιγαντώνεται και παρατηρείται κρίση αξιοπιστίας σε επίπεδο προοδευτικής αντιπολίτευσης».

«Ανησυχητική η άνοδος της ακροδεξιάς στην Ευρώπη»

«Η ενίσχυση της άκρας δεξιάς στην Ευρώπη θα πρέπει να μας ανησυχεί άπαντες, ομοίως και το γεγονός ότι η κ. Φον ντερ Λάιεν, εκφράζει την πρόθεσή της να συνεργαστεί με αυτήν την ευρωομάδα προκειμένου να μπορέσει να επανεκλεγεί πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

«Σύγκλιση και συνοχή σε επίπεδο ΕΕ»

«Οι προτεραιότητές μας ως Νέα Αριστερά επικεντρώνονται στους τομείς της οικονομίας, της ανάπτυξης και της συνοχής σε επίπεδο ΕΕ καθώς και της διεκδίκησης κοινοτικών κονδυλίων για την βιομηχανική πολιτική ώστε να υπάρξει μονιμοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης και να επιτευχθεί πραγματική σύγκλιση. Μας απασχολεί επίσης το θέμα της πράσινης μετάβασης η οποία θα πρέπει να είναι κοινωνικά βιώσιμη και δίκαιη. Στην πραγματικότητα το κόστος της, μετακυλίεται εξ ολοκλήρου στους μικρούς αγρότες».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα