back to top
29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

29.2 C
Athens
Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΕΥ ΖΗΝ 05-06-2024

Διαβάστε επίσης

ΕΥ ΖΗΝ 12-07-2024

ΕΥ ΖΗΝ 11-07-2024

ΕΥ ΖΗΝ 10-7-2024

ΕΥ ΖΗΝ 09-7-2024

ΕΥ ΖΗΝ 08-7-2024

EY ZHN 5-7-2024

Ένα hands-on workshop διεθνών προδιαγραφών με θέμα «Βοτουλινική Τοξίνη, Υαλουρονικό Οξύ & Skin Boosters» διοργανώθηκε το Σάββατο, 1η Ιουνίου, από την ADV Cosmetics σε συνεργασία με τον Όμιλο Cosmetic Derma Medicine Medical Group.

Οι συμμετέχοντες ιατροί είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν πάνω σε πραγματικά περιστατικά και να εφαρμόσουν καινοτόμες τεχνικές. Το θεωρητικό μέρος ξεκίνησε με την παρουσίαση του Δρ. Ευάγγελου Βασάλου, Πλαστικού Χειρουργού, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανατομία των μυών και των δομών του προσώπου που εμπλέκονται στις ενέσιμες θεραπείες.

Ακολούθησε η Επιστημονική Διευθύντρια του Cosmetic Derma Medicine Medical Group, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, η οποία επικεντρώθηκε στις εφαρμογές της βοτουλινικής τοξίνης στην Αισθητική Ιατρική, τα νεότερης γενιάς υλικά και τις περιοχές θεραπείας. Κατά την πολύ ενδιαφέρουσα εισήγησή της, παρουσίασε αναλυτικά τις λιγότερο διαδεδομένες χρήσεις της βοτουλινικής τοξίνης. Μιλώντας για τα «νέα» σημεία θεραπείας, τόνισε ότι οι εφαρμογές αυτές πρέπει να πραγματοποιούνται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς.

Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη αναφέρθηκε εκτενώς στα skin boosters, μία καινούργια ενέσιμη «υβριδική» θεραπεία ανάμεσα στη μεσοθεραπεία και τα fillers υαλουρονικού οξέος που χρησιμοποιείται με εντυπωσιακά αποτελέσματα για το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ, αλλά και το σώμα. Το workshop ολοκληρώθηκε με το πρακτικό μέρος όπου οι ιατροί παρουσίασαν εφαρμογές και τεχνικές σε ασθενείς, εφαρμόζοντας στην πράξη τη θεωρητική εκπαίδευση που προσέφεραν στους συμμετέχοντες .

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα