back to top
26.7 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

26.7 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Χ. Δούκας: Πρόσκληση σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες

Διαβάστε επίσης

Κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια του προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να γίνει και πάλι η “ψυχή της δημοκρατίας” απεύθυνε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας από την Θεσσαλονίκη από την οποία ξεκινά την προεκλογική του εκστρατεία.

Στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη στην συμπρωτεύουσα από την συχνότητα του “RThess” ο κ. Δούκας αναφερόμενος στο εγχείρημα του έφερε ως παράδειγμα τους εργατικούς στην Μεγάλη Βρετανία που κέρδισαν τις χθεσινές εκλογές μετά από 14 χρόνια καθώς ο επικεφαλής τους και νέος πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ πρώτα “μάζεψε” το κόμμα του και μετά κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών.

“Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και εμείς” τόνισε ο κ. Δούκας και συμπλήρωσε “Να κάνουμε πάλι το ΠΑΣΟΚ ψυχή της δημοκρατίας και να έρθουν οι δημοκράτες και προοδευτικοί και να δώσουμε την μάχη ενάντια στα καρτέλ και στο κατεστημένο. Χωρίς αποκλεισμούς αλλά με ομαδικότητα και συλλογικότητα όπως κάναμε στην Αθήνα και κερδίσαμε τις εκλογές. ”

Ο κ. Δούκας ερωτώμενος για την απόφαση του να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι αυτή ελήφθη μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και πρόσθεσε, σχολιάζοντας το γεγονός ότι μόλις πρόσφατα εκλέχθηκε δήμαρχος Αθηναίων, λέγοντας “το τώρα δεν το προσδιορίζω εγώ αλλά οι συνθήκες και τα προβλήματα.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας είχε σήμερα συναντήσεις με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα