back to top
34.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

34.7 C
Athens
Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

Ο Φώτης Κουβέλης καλεσμένος της εκπομπής «Ο επισκέπτης της έβδομης μέρας»

Διαβάστε επίσης

Ο Φώτης Κουβέλης, πρώην Υπουργός και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, έρχεται αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, 1 με 2 το μεσημέρι στο στούντιο του Αθήνα 9,84!

Καλεσμένος της εκπομπής «Ο επισκέπτης της έβδομης μέρας» και του Δημήτρη Τζιβελέκη, σχολιάζει την εντός αλλά και…εκτός συνόρων πολιτική επικαιρότητα.

Μιλά για τη σημασία του αποτελέσματος των γαλλικών εκλογών και την πρωτιά της αριστερής συμμαχίας που κατάφερε να εξασφαλίσει τις περισσότερες έδρες στη Βουλή, αποτρέποντας την άνοδο της ακροδεξιάς Εθνικής Συσπείρωσης της Μαρίν Λεπέν στην εξουσία , για την επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή της περασμένης Κυριακής καθώς και για τον αντίκτυπό της σε διεθνές επίπεδο.

Επίσης, αναφέρεται στον νέο ΣΥΡΙΖΑ του Στέφανου Κασσελάκη, διατυπώνει τις απόψεις του για τη δυνατότητα σύγκλισης και συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων με στόχο την ανασύνθεση του χώρου της Κεντροαριστεράς και εξηγεί αν το παράδειγμα της Γαλλίας μπορεί να αποτελέσει «μπούσουλα» και για την Ελλάδα.

Κυριακή 14 Ιουλίου, 1 με 2 το μεσημέρι!

Συντονιστείτε στον Αθήνα 9,84 και στους 98,3 FM!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα