back to top
28.5 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

28.5 C
Athens
Πέμπτη, 1 Αυγούστου, 2024

Ο Παναθηναϊκός θέλει να… τελειώσει την πρόκριση στο Πλόβντιβ

Διαβάστε επίσης

Το 2-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έδωσε ένα μικρό προβάδισμα στον Παναθηναϊκό, αλλά άφησε ανοικτούς λογαριασμούς απέναντι στην Μπότεφ, για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Oι «πράσινοι» θέλουν να ολοκληρώσουν την αποστολή πρόκρισης στη ρεβάνς της Πέμπτης (21:00, COSMOTESPORTS 1HD) στο «Hristo Botev» του Πλόβντιβ, προκειμένου να βρεθούν στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του το βράδυ της Τετάρτης χωρίς άλλα προβλήματα πέρα απ’ τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Τόνι Βιλένα οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα λόγω γαστρεντερίτιδας.

Αυτές θα είναι και οι δύο αλλαγές στην ενδεκάδα των «πράσινων» σε σχέση με το πρώτο ματς, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να ετοιμάζεται για την πρώτη «ενδεκαδάτη» συμμετοχή του στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού δίπλα στον Τιν Γεντβάι και τους Άνταμ Τσέριν και Νεμάνια Μαξίμοβιτς να διεκδικούν με μοιρασμένες πιθανότητες τη θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Γουίλιαν Αράο.

Τις υπόλοιπες θέσεις θα καλύψουν ξανά οι Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Μαντσίνι, Μπακασέτας, Τζούριτσιτς και Γερεμέγεφ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός του «τριφυλλιού» συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, τον Βραζιλιάνο Τετέ, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα