back to top
34.9 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

34.9 C
Athens
Παρασκευή, 2 Αυγούστου, 2024

Φραντζεσκάκης: «Ο στόχος μου δεν είναι ένας απλός τελικός έχω δουλέψει περισσότερο»

Διαβάστε επίσης

Ο Έλληνας σφυροβόλος, Χρήστος Φραντζεσκάκης, εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι τερμάτισε στην 11η θέση, ο αθλητής τόνισε ότι οι σημερινές του επιδόσεις δεν ανταποκρίνονται στις δυνατότητές του, καθώς μια μακρά περίοδος σωματικού και ψυχολογικού πόνου επηρέασε την απόδοσή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είμαι παρά πολύ χαρούμενος, ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια για εμένα και με ψυχικό και σωματικό πόνο. Υπήρχε πολύ πίεση, σήμερα έγιναν δώρα από κάποιους αθλητές που δεν έριξαν όσο περιμείναμε. Η βολή που έριξα δεν ήταν τόσο μεγάλη και δεν με αντιπροσωπεύει.

Πιστεύω ο τελικός των Ολυμπιακών αγώνων είναι ίδιος με του παγκόσμιου, δεν με ενθουσιάζει σαν διάκριση αλλά επειδή ήταν πολύ δύσκολα φέτος με κάνει ευτυχισμένο.

Σκέφτομαι ρεαλιστικά, θέλω μια θέση στην οκτάδα, άμα μου βγει η βολή όπως θέλω θα είμαι πολύ ευτυχισμένος ότι και να γίνει. Ο στόχος μου δεν είναι ένας απλός τελικός έχω δουλέψει πολύ περισσότερο, δεν μου λέει κάτι, δεν μπορώ να επαναπαυτώ. Θα ήθελα βάθρο. Για εμένα είναι το ίδιο με το παγκόσμιο, έχουμε βάλει ψηλά γιατί είναι ένα πανηγυράκι».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα