back to top
34.9 C
Athens
Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2024

34.9 C
Athens
Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2024

Απομακρύνθηκε το βυτιοφόρο που ανετράπη στην Αθηνών-Κορίνθου – Κανονικά η κυκλοφορία προς Κόρινθο – Με παράκαμψη για Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Απομακρύνθηκε το βυτιοφόρο που  ανετράπη στο 56ο χλμ Αθηνών – Κορίνθου της Ολυμπίας Οδού και προκλήθηκε πυρκαγιά.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τρεις λωρίδες κυκλοφορίας (μεσαία, δεξιά λωρίδα και Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

Ωστόσο, επειδή η κίνηση είναι μεγάλη η Τροχαία δεν επιτρέπει προς το παρόν την κίνηση των φορτηγών, τα οποία είναι σταματημένα στα Μέγαρα.

Στο ρεύμα προς Αθήνα, εξακολουθεί να γίνεται εκτροπή στον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του οδοστρώματος από το πετρέλαιο που χύθηκε μετά την ανατροπή του βυτιοφόρου.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης μετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ένα ακόμη ειδικό όχημα επέμβασης σε τεχνολογικά συμβάντα.

Η πυρκαγιά, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, περιορίστηκε στο χώρο της μηχανής του βυτιοφόρου και δεν επεκτάθηκε.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα