back to top
34.9 C
Athens
Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2024

34.9 C
Athens
Παρασκευή, 9 Αυγούστου, 2024

Τσιτσιπάς για Απόστολο: “Είμαι πολύ απογοητευμένος μαζί του”

Διαβάστε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το επεισόδιο με τον πατέρα και προπονητή του, Απόστολο, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από τον Κέι Νισικόρι στην πρεμιέρα του στο τουρνουά του Μόντρεαλ.

Ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας υπήρξε αλλαγή στις χορδές της ρακέτας: “Ένιωσα ότι η μπάλα μου ήταν νεκρή. Δεν ήταν αρκετά βαριά όταν πίεζα με το forehand.”, είπε.

“Τις τελευταίες 4-5 μέρες παραπονιέμαι γι’ αυτόν το λόγο στον προπονητή μου. Αυτός ήταν ο λόγος που τσακώθηκα μαζί του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για μένα ένας αγώνας ATP Masters 1000 είναι σημαντικός. Χρειάζομαι και αξίζω έναν προπονητή που με ακούει και ακούει τα σχόλια μου ως παίκτη.”

“Ο πατέρας μου δεν είναι πολύ ευφυής ή πολύ καλός στο να χειρίζεται τέτοιους είδους καταστάσεις. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό. Είμαι πραγματικά πολύ απογοητευμένος μαζί του.”

“Πραγματικά δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή θα σκεφτόμουν κάποιες αλλαγές, αλλά είμαι πραγματικά απογοητευμένος. Το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να έχει άμεσο και καλό feedback από έναν προπονητή. Ο προπονητής δεν ειναι αυτός που κρατάει τη ρακέτα, αλλά ο παίκτης που προσπαθεί να εκτελέσει ένα πλάνο. Είναι μια συλλογική προσπάθεια που πρέπει να είναι αμοιβαία για να μπορέσω να εξελίξω το τένις μου.”

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα