back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Γ. Κατρούγκαλος: «Δεν υπάρχει καμία σύμβαση του ΥΠΕΞ με τον Σόρος»

Διαβάστε επίσης

«Δεν υπάρχει καμία σύμβαση του ΥΠΕΞ που μπορεί να επηρεάστηκε από τον επιχειρηματία Σόρος ή να έχει κάποια σχέση με εταιρεία του» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Κεφαλογιάννη για τις αναφορές Καμμένου και την κόντρα του με το Νίκο Κοτζιά, κατά τη διάρκεια του τελευταίου υπουργικού συμβουλίου.

Ο κ. Κατρούγκαλος υποστήριξε ότι, έχουν δοθεί επαρκείς απαντήσεις γι΄ αυτά τα θέματα από τα πλέον αρμόδια χείλη και ότι δεν υπάρχει καμία σκιά και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι επειδή δεν έχει ατζέντα προσπαθεί να δημιουργήσει θέματα με φθηνό επικοινωνιακό τρόπο.

Είχε προηγηθεί η ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, αν ο πρωθυπουργός έχει προχωρήσει στη διερεύνηση της καταγγελίας του υπουργού Άμυνας για τα όσα είπε περί εταιρείας που συνεργάστηκε με τον Σόρος για την έκδοση βίζας από το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και για τις αναφορές περί 50 εκατ. ευρώ στην κυβέρνηση από τον Σόρος για εξαγορές στα Σκόπια .

Παράλληλα, ο κ. Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε σε χθεσινή συνέντευξη του πρώην υπουργού Εξωτερικών ότι ο πρωθυπουργός εντός του υπουργικού συμβουλίου συμπεριφέρθηκε σαν Πόντιος Πιλάτος.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα