back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σουηδία και Ν. Κορέα με… φόντο την ελπίδα της πρόκρισης

Διαβάστε επίσης

Η Σουηδία αντιμετωπίζει τη Νότιο Κορέα, στον απόηχο του θριάμβου του Μεξικού επί της Γερμανίας  που άλλαξε πλέον τα δεδομένα στον έκτο όμιλο.

Η Σουηδία αντιμετωπίζει τη Νότιο Κορέα στις 15:00-ΕΡΤ1, στο Νίζνι Νόβγκοροντ. Οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν τη νίκη, μετά την ήττα των Γερμανών από το Μεξικό.

Η ομάδα του Γιάνε Άντερσον επιστρέφει σε Μουντιάλ μετά το 2006 και μάλιστα με…παταγώδη τρόπο, αφού στα μπαράζ απέκλεισε την Ιταλία. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Σουηδούς. Όμως η επιθετική δυστοκία της ομάδας άνοιξε ήδη συζητήσεις, για το αν θα ήταν χρήσιμη η παρουσία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μουντιάλ.

Με στόχο την έκπληξη η Ν.Κορέα

Η Νότιος Κορέα εμφανίζεται σε ένατο σερί Μουντιάλ, με τον Σον Χέουνγκ Μιν της Τότεναμ να είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας. Πάντως η δυναμικότητα των Ασιατών δεν θυμίζει τις προηγούμενες συμμετοχές τους, αλλά θα προσπαθήσουν να κάνουν την υπέρβαση.

Η Σουηδία είναι αήττητη στα τελευταία εννιά παιχνίδια σε φάση ομίλων του Μουντιάλ, έχοντας 3 νίκες και 6 ισοπαλίες. Όμως δεν έχει κερδίσει σε καμία από τις επτά τελευταίες πρεμιέρες της στη διοργάνωση (5 ισοπαλίες, 2 ήττες). Αντίθετα η Ν. Κορέα είναι αήττητη στις τέσσερις τελευταίες πρεμιέρες της (3 νίκες, 1 ισοπαλία). Οπότε όσοι ασχοληθείται στοιχηματικά με το παιχνίδι, προσοχή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα