back to top
20.6 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

20.6 C
Athens
Δευτέρα, 27 Μαΐου, 2024

ΝΔ: Το πρόβλημα δεν είναι ο Π. Πολάκης, είναι ο Αλ. Τσίπρας

Διαβάστε επίσης

Την αντίδραση της αντιπολίτευσης προκάλεσε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τους νεκρούς των φονικών πυρκαγιών στην Καλιφόρνια με τίτλο Ρένα Δούρου ακόμη να παραιτηθείς.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας στην ίδια ανάρτηση διερωτάται μάλιστα «γιατί η περιφερειάρχης Αττικής δεν έδωσε εντολή εκκένωσης στην … Καλιφόρνια.
Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι. Ο Αλέξης Τσίπρας όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια» σχολίασε η ΝΔ.
Την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία», Ντροπή» σχολίασε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη:

«Rena Dourou ακόμα να παραιτηθείς; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια! Γιατι δεν έδωσες εντολή εκκένωσης εεε; Υγ.Τα οσα έχετε κανει δυο μήνες τωρα εσείς ως περιφέρεια και το Υπ Υποδομων στο Μάτι γιατι άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λεει; Μόνο τις μερες της τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα