back to top
19.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

19.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρωτοχρονιάτικο γεύμα αλληλεγγύης από τον δήμο Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι αλληλεγγύης για 1.000 άστεγους και άπορους συμπολίτες στρώνει αυτή την ώρα ο δήμος Αθηναίων, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ευχήθηκε σε όλους την καλή χρονιά, λέγοντας πως «το 2019 είναι ήδη εδώ και όπως κάθε χρόνο γίνεται το γεύμα αλληλεγγύης».

«Εμείς αυτά τα οχτώ χρόνια προσπαθήσαμε από την φιλανθρωπία να πάμε στην αλληλεγγύη το οποίο πρώτα από όλα σημαίνει να σεβόμαστε την αξιοπρέπεια των ανθρώπων και αυτό πρέπει να συνεχιστεί όσο η οικονομική κρίση θα παραμένει», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Η πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Ελένη Κατσούλη, με δηλώσεις της στον Αθήνα 9.84,   ανέφερε ότι «για άλλη μια χρόνια ο Δήμος Αθηναίων δείχνει την αγάπη του και την ζεστασιά του και βρίσκεται δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους με το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι αλληλεγγύης».

Το εορταστικό γεύμα διοργανώνεται από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ (Πειραιώς και Εχελιδών 69) και είναι μία προσφορά της εταιρίας INTERAMERICAN.

[su_slider source=”media: 54140,54141,54142,54144,54145,54143″ width=”1060″ height=”700″ title=”no”]

Το μενού περιλαμβάνει ψωμί, σαλάτα, τυρί για πρώτο πιάτο και το κύριο πιάτο είναι αρνί με πατάτες στον φούρνο. Επίσης, το γεύμα αγάπης περιλαμβάνει παραδοσιακά γλυκά της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων, όπως βασιλόπιτα κουραμπιέδες και μελομακάρονα, αλλά και είδη αναψυκτικών, εμφιαλωμένα νερά και φρούτα εποχής.

 

Κώστας Κορέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα