back to top
24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, σε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση και θα προσπαθήσει να πάρει ένα…χρυσό διπλό, προκειμένου να αποφύγει τους μπελάδες στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ δίνει δεύτερο πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζει τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Οι πράσινοι αγωνίζονται Δευτέρα στις 22:00 για την 26η αγωνιστική στην ισπανική πρωτεύουσα, διότι το γήπεδό της βασίλισσας θα διατεθεί για μια άλλη εκδήλωση τις επόμενες μέρες.

Το τριφύλλι λοιπόν ψάχνει ένα σπουδαίο διπλό για να κλειδώει την πρόκριση του στα playoffs, αλλά η αποστολή του είναι δύσκολη απέναντι στη Ρεάλ που μόλις πριν από λίγα 24ωρα πέρασε σαν “τυφώνας” από την Κωνσταντινούπολη, διαλύοντας με 29 πόντους διαφορά τη Φενέρ. Σε περίπτωση ήττας τα πράγματα θα αρχίσουν να ζορίζουν, καθώς ναι μεν θα είναι έκτος αλλά θα νιώθει την πίεση των διωκτών του, έχοντας και στη συνέχεια ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ρικ Πιτίνο δεν θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Τζέικομπ Γουάιλι, ενώ από την άλλη ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει στους Άντονι Ράντολφ και Σέρχιο Γιουλ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή για τον Τζέφρι Τέιλορ.

Ο Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), ο Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και ο Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα