back to top
21.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

21.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Κάρλ Λιούϊς: «Να αναβληθούν για το 2022 οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Διαβάστε επίσης

Ο Καρλ Λιούϊς πρόσθεσε την φωνή του δίπλα σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα πρέπει να αναβληθούν.

Ο Καρλ Λιούις, ο εννέα φορές χρυσός Ολυμπιονίκης του στίβου, προτείνει την διετή αναβολή της κορυφαίας διοργάνωσης, που έχει προγραμματισθεί για το διάστημα από τις 24 Ιουλίου μέχρι τις 9 Αυγούστου.

«Νομίζω ότι θα ήταν όλα πιο άνετα. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα συμπεριληφθούν στην Ολυμπιακή χρονιά με τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες (έχουν ανατεθεί στο Πεκίνο). Θα ήταν ένα είδος εορταστικού Ολυμπιακού έτους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ζωντανός θρύλος του κλασσικού αθλητισμού και πρόσθεσε: «Υπάρχουν αθλητές που πρόκειται να αποσυρθούν, πράγμα που μπορεί να βλάψει την διοργάνωση. Αλλά στην πραγματικότητα, πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό που είναι καλύτερο για την πλειονότητα των ανθρώπων. Δύο χρόνια δεν είναι πολλά. Και μετά, δύο χρόνια αργότερα, έχουμε και πάλι τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Νομίζω ότι αυτό, θα δώσει στους αθλητές χρόνο να προετοιμαστούν».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα