back to top
22.5 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

22.5 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή μάνατζερ γνωστού τράπερ για ηθική αυτουργία

Διαβάστε επίσης

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο μάνατζερ γνωστού τράπερ που φέρεται να είναι μεταξύ των πέντε ηθικών αυτουργών στην δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ο πέμπτος που κρίνεται σήμερα προσωρινά κρατούμενος, αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται, χωρίς όμως, να καταφέρει να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι απολογίες των 31 πρώτων κατηγορουμένων συνεχίζονται, και αύριο αναμένεται ο δεύτερος κύκλος των απολογιών που περιλαμβάνει άλλους 33 κατηγορουμένους .

Νωρίτερα ένας 31χρονος γνωστός με το προσωνύμιο «Κοκός» έχει ήδη πάρει το δρόμο για τη φυλακή, ενώ 20 άτομα μετά την απολογία τους αφέθηκαν εεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ανάμεσά τους είναι ο 16χρονος αδελφός του 18χρονου ο οποίος κρατείται προσωρινά για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδημ στον οποίο επιβλήθηκαν οι όροι της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 16χρονος υποστήριξε μεταξύ άλλων πως την ημέρα εκείνη όταν έφτασε στο γήπεδο είχε ξεκινήσει ο αγώνας.

Ξαφνικά, μετά το πρώτο σετ, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, άνοιξε η πόρτα του γηπέδου και είδα περίπου 100 άτομα να βγαίνουν προς τα έξω τρέχοντας. Και τότε “ο αδερφός μου τους ακολούθησε για να δει τι συμβαίνει. Έτσι βγήκα και εγώ έξω για να διαπιστώσω τι συμβαίνει. Στην προσπάθεια μου να προσεγγίσω τον αδερφό μου, ο οποίος βρισκόταν αρκετά πιο μπροστά από μένα, παρέμεινα στο σημείο κάποια λεπτά μέσα στο πλήθος, όταν κάποιος άγνωστος μου έδωσε να κρατήσω μία φωτοβολίδα. Πρώτη φορά στη ζωή μου έπιανα φωτοβολίδα, δεν ήξερα τι ακριβώς είναι και πώς λειτουργεί. Μόλις συνειδητοποίησα ότι στο χέρι μου υπάρχει κάποιο επικίνδυνο αντικείμενο φοβήθηκα, αμέσως την άφησα από το χέρι μου και την πέταξα αμέσως κάτω” πρόσθεσε ο νεαρός κατηγορούμενος.

Οι απολογίες των κατηγορουμένων συνεχίζονται.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα