back to top
21 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

21 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μεγάλη δωρεά του Μαζί για το Παιδί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού

Διαβάστε επίσης

«Η ισχύς εν τη ενώσει», είναι η φιλοσοφία με την οποία λειτουργεί η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εδώ και 24 χρόνια. Με αυτήν ως γνώμονα, στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, η Ένωση στέκεται αρωγός της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση του Covid-19, εξοπλίζοντας νοσοκομεία της χώρας, στο πλαίσιο δράσεων έκτακτης παρέμβασης για την υγεία. Η δωρεά του Μαζί για το Παιδί.

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με το σωματείο-μέλος της «ΠΝΟΗ»-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού, συμβάλλουν στον εξοπλισμό νοσοκομείων της χώρας και συγκεκριμένα μονάδων εντατικής θεραπείας, για την νοσηλεία ασθενών που πάσχουν από κορoνοϊό.

Με αρχική χορηγία ύψους 280.000€, η Ένωση και η ΠΝΟΗ προέβησαν στην αγορά ιατρικών μηχανημάτων για δέκα νοσοκομεία της χώρας, ενώ πρόκειται να παραγγείλουν και επιπλέον μηχανήματα και αναλώσιμα υλικά, αξίας 110.000€, με στόχο να συμβάλλουν στη δημιουργία υποδομών για την υγεία, γιατί όλοι μαζί, «χτίζουμε» το αύριο των παιδιών μας.

Η δωρεά αξίας 280.000€ έως σήμερα, περιλαμβάνει: 38 monitors παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών και 90 αντλίες συνεχούς έγχυσης φαρμάκων

Συγκεκριμένα, η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» προσφέρει 90 αντλίες συνεχούς έγχυσης φαρμάκων που θα παραδοθούν έως τα τέλη Απριλίου2020. Τα νοσοκομεία που έχουν αιτηθεί τη συγκεκριμένη δωρεά, είναι ο Ευαγγελισμός, το Αττικό Νοσοκομείο και Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

 

 

Παράλληλα, η ΠΝΟΗ προσφέρει συνολικά 38 monitors παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών B125 τα οποία πρόκειται να παραδοθούν στα κάτωθι νοσοκομεία της χώρας έως τις 10 Μαΐου 2020:

8 monitors – Α΄ ΜΕΘ Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ
5 monitors – ΜΕΘ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων
2 monitors – ΜΕΘ Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς « Οι Άγιοι Ανάργυροι»
5 monitors – ΜΕΘ Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Σισμανόγλειο
2 monitors – Β΄ ΜΕΘ Γενικού Νοσοκομείου Αττικής ΚΑΤ
4 monitors – ΜΕΘ Ερυθρού Σταυρού – ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ
2 monitors – ΜΕΘ Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ»
4 monitors – ΜΕΘ Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ»
6 monitors – ΜΕΘ Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα