back to top
17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

17.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θ. Τάτσης: «Είμαστε εδώ για την εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου»

Διαβάστε επίσης

«Θα υπάρχει ενημέρωση. Κάθε μέρα θα δίνουμε στοιχεία εκεί που χρειάζεται», δήλωσε μεταξύ άλλων ο  Διευθυντής Δημοτικής Αστυνομίας Αθηναίων, Θάνος Τάτσης.

Μιλώντας στην  εκπομπή «Μια ημέρα στην Αθήνα» και στον Γιώργο Αποστολίδη τόνισε οι επόμενες  δύο ημέρες θα είναι ενημέρωσης και συστάσεων προς τους οδηγούς.

«Θα υπάρχει ενημέρωση από τη δημοτική αστυνομία ότι απαγορεύεται η διέλευση από τους δύο δρόμους, με εξαίρεση εάν κάποιος είναι μόνιμος κάτοικος της περιοχής, εάν οδεύει σε ένα πάρκινγκ που βρίσκεται στη Βασιλίσσης Όλγας ή αν είναι κάτοχος κάρτας ΑμεΑ. Θα επιτρέπεται επίσης, η επιβίβαση ή αποβίβαση των ταξί στους συγκεκριμένους δρόμους. Προβλέπεται ένα πρόστιμο 150 ευρώ για άσκοπη πρόσβαση στους δύο δρόμους, αλλά σήμερα και τις επόμενες 2-3 μέρες είναι ημέρες ενημέρωσης και συστάσεων προς τους οδηγούς».

Ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηναίων, υπογράμμισε ότι «θέλει μια εξοικείωση για τους οδηγούς. Θεωρώ ότι θα υπάρξει συμμόρφωση με τα μέτρα, είναι μεγάλο το εγχείρημα κι εμείς είμαστε εδώ για την εφαρμογή του Μεγάλου Περιπάτου». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα