back to top
21.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

21.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα με αρκετά προβλήματα κόντρα στη Χίμκι

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός με αρκετά προβλήματα τραυματισμών ρίχνεται στη «μάχη» της εφετινής Euroleague, απέναντι στην Χίμκι στην «Mytishchi Arena» της Μόσχας στις 20:00.

Στην πρώτη του δύσκολη εκτός έδρας δοκιμασία, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας, άφησε στην Αθήνα τους τραυματίες Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Πιερ Τζάκσον και Άαρον Γουάιτ, και το έργο του μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά με το κενό που υπάρχει στη θέση «1».

Στα παραπάνω προβλήματα υπήρξε και η ταλαιπωρία της αποστολής της ελληνικής ομάδας στο ταξίδι της από το Λονδίνο προς τη Μόσχα, εκεί όπου με την άφιξή της υποχρεώθηκε ναφύγει από το αεροδρόμιο με προορισμό το ξενοδοχείο με καθυστέρηση δύο ωρών, λόγω των ελέγχων των διαβατηρίων. Αυτή η καθυστέρηση ανάγκασε τον Βόβορα να ακυρώσει την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης.

Η Χίμκι, που τη Δευτέρα έκανε την πρώτη της νίκη στην VTB League μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα, θα έχει τελικά διαθέσιμο τον Αλεξέι Σβεντ που θα κάνει την παρθενική του φετινή εμφάνιση. Αντίθετα, εκτός θα είναι σίγουρα ο Γιόβιτς και πιθανότατα ο ΜακΚόλουμ για την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς, Τόμισλαβ Ορντόφ και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 20:00 από τη NOVASPORTS 2HD.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα