back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χωρίς κάδους απορριμμάτων τα Εξάρχεια υπό τον φόβο επεισοδίων

Διαβάστε επίσης

Οι κάδοι των απορριμμάτων απομακρύνθηκαν από τους δρόμους των Εξαρχείων υπό τον φόβο πρόκλησης επεισοδίων στην ευρύτερη περιοχή.

Συνεργεία του δήμου Αθηναίων απομάκρυναν περίπου 70 κάδους προκειμένου να μην χρησιμοποιηθούν από σε οδοφράγματα από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Συνεργεία από τον τομέα καθαριότητας του δήμου Αθηναίων ανέλαβαν από προχθές δράση και κατόπιν εντολών του αρμόδιου αντιδημάρχου Νίκου Αβραμίδη απομάκρυναν τους κάδους που για λόγους ασφαλείας αποσύρθηκαν στο αμαξοστάσιο του δήμου Αθηναίων ( στην Ιερά οδό)και παραμένουν στον ειδικά διαμορφωμένο αποθηκευτικό χώρο που υπάρχει εκεί.

Οι κάδοι θα τοποθετηθούν από την Τετάρτη στα ίδια σημεία, δηλαδή μετά την παρέλευση της ημέρας του Πολυτεχνείου. Μέχρι τότε καλό θα είναι οι κάτοικοι να μην κατεβάζουν μέχρι τότε στους δρόμους τα σκουπίδια τους, με την προοπτική να χρησιμοποιηθούν ως «πολεμοφόδια» αντιπερισπασμού απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις από τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Υπενθυμίζεται ότι σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται σακούλες με σκουπίδια που κατά την διάρκεια των επεισοδίων χρησιμοποιούνται σε πολλά σημεία των δρόμων για εστίες φωτιάς.

Κώστας Κορέλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα