back to top
22.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

22.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αττικόν: Εικόνες συνωστισμού και ράντζα στους διαδρόμους

Διαβάστε επίσης

Την πλημμυρίδα ράντζων μετά από εφημερία αλλά και τον συνωστισμό στους διαδρόμους του νοσοκομείου «Αττικόν» αλλά και στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία καταγγέλλει το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση , εδώ και μήνες, κυβέρνηση και υπουργείο Υγείας, υπόσχονται ότι θα λύσουν το πρόβλημα, έστω και προσωρινά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού αλλά «δεν κάνουν τίποτε».Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί σε καθημερινή πλέον βάση, είναι οι φωτογραφίες που έδωσε το σωματείο στην δημοσιότητα.

[su_image_carousel source=”media: 305292,305291″]

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων:

Συνεχίζεται η πλημμυρίδα ράντζων και συνωστισμού στους διαδρόμους του ΑΤΤΙΚΟΥ Το ίδιο και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία.

Εδώ και χρόνια λένε ότι θα λύσουν το πρόβλημα όλες οι κυβερνήσεις και όλες οι Διοικήσεις. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Εδώ και μήνες λένε ότι θα λύσουν το πρόβλημα, έστω προσωρινά, λόγω των αναγκών της πανδημίας. Κυβέρνηση- Υπουργείο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Παρά τις προσπάθειες του νοσοκομείου, γιατρών και νοσηλευτών, η Υγειονομική Περιφέρεια και το υπουργείο υγείας δεν ενδιαφέρονται. Μας λένε είναι «δικό σας θέμα, λύστε το». Πως να το λύσουμε; Να αρνηθούμε να εισάγουμε ασθενείς;

Εισαγγελέας εδώ δεν υπάρχει; Προς κυβερνώντες, νυν και πρώην:

Επειδή τις λύσεις που σας έχουμε προτείνει για: προσλήψεις προσωπικού (που εσείς μειώσατε), άνοιγμα των κλειστών νοσοκομείων (που εσείς κλείσατε), άνοιγμα των κλειστών πτερυγών (που εσείς δεν ανοίξατε), στελέχωση των κέντρων υγείας (που εσείς τα έχετε να φυτοζωούν) τις βρίσκεται «κοστοβόρες» σας δίνουμε άλλη μία ιδέα…

Το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ να πάρει μέτρα κατά του συνωστισμού σε κλειστό χώρο. Να στείλει αύρες, ΜΑΤ, ΔΙΑΣ και το μηχανοκίνητο στρατό της αστυνομίας.
Αιδώς αργείοι …

Έλενα Μπρέγιαννη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα