back to top
21.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

21.8 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ευρωπαϊκές “δοκιμασίες” για Περιστέρι και Προμηθέα στη Γαλλία

Διαβάστε επίσης

Το Περιστέρι και ο Προμηθέας επιστρέφουν στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις έπειτα από την διακοπή για τα “παράθυρα” της FIBA, με αμφότερους μάλιστα να αγωνίζονται στην Γαλλία.

Την αρχή, χρονικά, κάνει το Περιστέρι, το οποίο θα αντιμετωπίσει την Στρασμπούρ στις 19:00-ΕΡΤ3, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, ψάχνοντας την νίκη που θα το φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επόμενη φάση.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, αλλά ελπίζει η ομάδα του να παρουσιάσει καλύτερη συνοχή σε σχέση με την ήττα-σοκ του Σαββάτου από το Λαύριο. Αυτό θα είναι το δεύτερο παιχνίδι για τους Μπουρούση, Χάροου και Κρόκετ, ενώ εκτός ομάδας παραμένει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Λίγο αργότερα, ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει την Ναντέρ στις 21:00-Novasports1, για την 9η αγωνιστική του EuroCup, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από δύο σερί ήττες στην διοργάνωση.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά, που προέρχεται από ήττα από τον Άρη στην Basket League, θέλει νίκη απόψε για να πλησιάσει στην πρόκριση. Εκτός μάχης είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος λόγω προβλήματος στο πέλμα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα