back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αθ. Εξαδάκτυλος: Έπρεπε εξαρχής να είχε επιβληθεί σκληρότερο lockdown

Διαβάστε επίσης

Την άποψη ότι έπρεπε εξαρχής να είχε επιβληθεί σκληρότερο lockdown, τύπου Μαρτίου εξέφρασε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ληφθούν σκληρότερα μέτρα και για άλλες περιοχές, όπως η Κοζάνη.

«Έχουμε έναν πόλεμο σε πολλαπλά μέτωπα. Όσοι μεν δεν έχουν οξύ πρόβλημα, αισθάνονται ότι δεν τους αφορά. Το lockdown εφαρμόστηκε όταν είχαμε μια πολύ μεγάλη κυκλοφορία του ιού και θέλει πολύ περισσότερο για να περιοριστεί και να καμφθεί και το επίπεδο των μέτρων δεν είναι σαν τον Μάρτιο. Αν ήμασταν σε lockdown Μαρτίου από την πρώτη στιγμή, πιθανότατα θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα», επισήμανε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά τις γιορτές και το όριο των 9 ατόμων σημείωσε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να είναι τόσα άτομα και το δικαίωμα αυτό προέκυψε από την πίεση της κοινωνίας, η οποία είναι «κουρασμένη ως εκεί που δεν πάει». Παράλληλα χτύπησε “καμπανάκι” για τη Θεσσαλονίκη τονίζοντας ότι τα 9 άτομα δε θα πρέπει να εξαντληθούν σε καμία περίπτωση. «Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να περιοριστούν αυστηρά στην οικογένεια», κατέληξε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα