back to top
22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

22.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οριστικά χωρίς τον Τσιγκρίνσκι η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Διαβάστε επίσης

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και αποκλείστηκε τελικά από την αποστολή για το αυριανό ματς με τον Άρη.

Αιτία, οι ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό. Αυτός και ο Μιτάι είναι οι αναγκαστικές απουσίες, ενώ κατ΄επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ μένει για μια ακόμη φορά εκτός ο Νασίμ Χνιντ. Για τον Τυνήσιο είναι σαφές πως η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει διέξοδο για να συνεχίσει αλλού τουλάχιστον φέτος και μένει να δούμε το αποτέλεσμα.

Σημαντική επιστροφή στην αποστολή, αυτή του Ντάμιαν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός στο τελευταίο ματς του 2020 με τον Βόλο, αγωνίστηκε μετά από καιρό και μάλιστα βασικός, όμως επέστρεψε από την εορταστική άδεια, έχοντας προσβληθεί από Covid 19. Συμμετέχει στις προπονήσεις κανονικά από το περασμένο Σαββατοκύριακο και κρίθηκε πως είναι σε κατάσταση να βοηθήσει αν χρειαστεί.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα