back to top
20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

20.7 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ν. Κακλαμανάκης: Υπάρχουν στοιχεία και για νέα υπόθεση – Και άλλες κοπέλες έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον εφιάλτη

Διαβάστε επίσης

Στοιχεία για νέα υπόθεση που θα βγεί στη δημοσιότητα έχει στην κατοχή του ο δύο φορές ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, ο οποίος μίλησε σήμερα στο MEGA για όσα θα ακολουθήσουν αλλά και για τις απειλές που δέχεται κατά της ζωής του. Χθες, σε παρέμβασή του στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Κακλαμανάκης, υποστήριξε πως δεν είναι μόνο η Σοφία Μπεκατώρου αλλά και άλλες κοπέλες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον εφιάλτη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αν κάποιος ψάξει τα πάντα στην Ομοσπονδία θα βρει πολλά περισσότερα κι απ’ όσα γνωρίζουν οι αθλητές.

Μιλώντας στο MEGA, ο Νίκος Κακλαμανάκης επανέλαβε τις καταγγελίες περί γενικότερης διαφθοράς στην Ομοσπονδία και κατάχρηση εξουσίας. «Όταν οι άνθρωποι αυτοί έχουν επί 30 χρόνια το ακαταλόγιστο, θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Ήλπιζα τα όσα είπα στη Βουλή να ήταν η αρχή για όλους τους αθλητές. Ήταν τελικά και για τη Σοφία, και δυστυχώς δικαιώνομαι», είπε ο Νίκος Κακλαμανάκης.

«Η ίδια κλίκα ανθρώπων έχει φτάσει στο σημείο όχι απλά προκλητικά να δημιουργούν προβλήματα στους αθλητές, αλλά μέσα από τη συμπεριφορά τους που φτάνει μέχρι τις ύβρεις, φτάνουν να περιφρονούν και τον ίδιο τον εισαγγελέα», πρόσθεσε ενώ υπογράμμισε ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής του το 1999 και το 2018.

«Το πρώτο αφορούσε σε καταγγελία που είχα κάνει για διασπάθιση δημόσιου χρήματος που γινόταν ενόψει Ολυμπιάδας 2004, και το 2018 γιατί είδα κάτι που δεν έπρεπε και αφορά σε περίπτωση παραδοπιστίας. Δεν θα πω παραπάνω για τη δεύτερη περίπτωση, εμπλέκονται ένοπλες δυνάμεις, όταν θα έχω έτοιμο το βίντεο θα μπούμε σε λεπτομέρειες», είπε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας.

Για την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου, ο Νίκος Κακλαμανάκης ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν υπήρχαν άνθρωποι που ήξεραν, προσθέτοντας ωστόσο «Είναι ένας στενός κύκλος άνθρωπος που έχουν την εκτελεστική εξουσία. Οι άλλοι αδυνατώ να πιστέψω ότι δε γνωρίζουν. Δεν μπορεί να με πείσει κανείς ότι δεν άκουσε, δεν είδε, δεν κατάλαβε».

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανέφερε ότι έχει στη διάθεσή του στοιχεία για νέα υπόθεση που θα βγεί στη δημοσιότητα και μίλησε για όσα θα ακολουθήσουν:μ«Αυτά που έχουμε αναγγείλει είναι λίγο – πολύ γνωστά. Υπάρχει εισαγγελική έρευνα για την οποία έχουμε δώσει ό,τι στοιχεία έχουμε, υπάρχουν στοιχεία που καταθέτουμε σε ένα φιλμ 20 λεπτών. Η ομοσπονδία επιδιώκει συσκότιση αλλά αυτό δε θα περάσει. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να πάμε μέχρι το τέλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα