back to top
17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Χίμκι

Διαβάστε επίσης

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο στόχος για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με την Χίμκι στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ο Όντεντ Κάτας θα έχει απόψε την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» υποδέχονται τη Χίμκι στις 21:00, Novasports 1, με στόχο την έβδομη νίκη τους. Στην προσπάθεια αυτή Ο Ισραηλινός τεχνικός δεν θα έχει ούτε αυτή τη φορά στη διάθεσή του τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος μετά από μια εβδομάδα προφύλαξης έχει ακόμη ενοχλήσεις στο γόνατο.

Το πρόσθετο πρόβλημα για τον Κάτας είναι η απώλεια και του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ με ελαφρά θλάση. Η βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι είναι το πρώτο ζητούμενο, αλλά και η επίθεση θα χρειαστεί να λειτουργήσει καλά απέναντι στην ομάδα με το μεγαλύτερο παθητικό στην Ευρωλίγκα.

Η Χίμκι με ρεκόρ 2-18 είναι πρακτικά αποκλεισμένη εδώ και καιρό. Ο Ρίμας Κουρτινάιτις απολύθηκε προ ημερών με τον Αντρέι Μάλτσεφ σε θέση υπηρεσιακού. Η ρωσική ομάδα έχει θέσει εκτός ομάδας τους Γερέμπκο και Μονρό, ενώ η αποστολή που φτάνει αυθημερόν στην Αθήνα δεν θα έχει και τους Σβεντ, Τίμα, Μπούκερ και Βιάλτσεφ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία) και Σέφι Σέμες (Ισραήλ).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα