back to top
22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

22.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στην Ουγγαρία «μπλόκαρε» η δίωξη τα λεφτά της ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία

Διαβάστε επίσης

Μία καλοστημένη κομπίνα παραλίγο να στοιχίσει στην ΑΕΚ μισό εκατομμύριο ευρώ.

Μια υπόθεση που είναι πολύ πιθανό να φέρει αλλαγές εντός της ΠΑΕ, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάζεται έξαλλος απ’ το γεγονός πως υπάλληλοι της ομάδας έβαλαν τη δόση για τη μεταγραφή του Λιβάι Γκαρσία, ύψους 550.000 ευρώ, σε έναν άγνωστο λογαριασμό χωρίς να τον ελέγξουν.

Όταν ήρθε ένα email, που έγραφε πως αποστολέας είναι η… Μπεϊτάρ και ζητούσε τα χρήματα να μπουν σε άλλον λογαριασμό απ’ αυτόν που μπήκε η πρώτη δόση, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, χωρίς να κάνουν εξακρίβωση επικοινωνώντας με την ομάδα από το Ισραήλ, κατέθεσαν τα 55.000 ευρώ της δόσης για τον Λιβάι Γκαρσία.

Στη συνέχεια, έπειτα από επικοινωνία της πραγματικής Μπεϊτάρ με την ΑΕΚ και ερώτηση για την καθυστέρηση της δόσης και μετά από παρέμβαση εισαγγελέα, τα λεφτά μπλοκαρίστηκαν στην Ουγγαρία, καθώς αποκαλύφθηκε η απάτη.

Το ποσό μπλοκαρίστηκε έπειτα από την εντολή του εισαγγελέα και λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταφορά των χρημάτων, η οποία αν ολοκληρωνόταν, τα 550.000 ευρώ θα έκαναν…φτερά. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, στην οποία απευθύνθηκε η ΑΕΚ, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ακολούθησε τη ροή του χρήματος και τελικά τα μπλόκαραν στην Ουγγαρία.

Πλέον απομένουν να ολοκληρωθούν κάποιες απαραίτητες διαδικασίες για να μπορέσουν να επιστραφούν τα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της ελληνικής ομάδας και από εκεί να σταλούν κανονικά στην Μπεϊτάρ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα