back to top
17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπαρτσελόνα: Συνελήφθη ο Μπαρτομέου για το “Barca Gate”

Διαβάστε επίσης

Το πρωί της Δευτέρας η ισπανική αστυνομία βρέθηκε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο των ερευνών για το “Barca Gate” και προχώρησε στη σύλληψη του πρώην προέδρου της ομάδας, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα, καθώς το πρωί της Δευτέρας η ισπανική αστυνομία βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου στο πλαίσιο των ερευνών και προχώρησε στη σύλληψη του πρώην προέδρου της ομάδας, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου για το “Barca Gate”.

Bartomeu, Grau y Gómez Ponti, detenidos

Ο Μπαρτομέου κατηγορείται μέσω της εταιρείας “I3 Ventures”, οι οποίοι διαχειριζόταν δεκάδες λογαριασμούς σε Facebook και Twitter, γινόταν προσπάθεια να πληγεί το κύρος και η εικόνα των σταρ της ομάδας, όπως είναι ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και πρώην θρύλων του συλλόγου, όπως είναι οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Τσάβι και Κάρλες Πουγιόλ. Επίσης, στο στόχαστρο έμπαιναν και “αντίπαλοι” του Μπαρτομέου για τον προεδρικό θώκο, όπως οι Βίκτορ Φοντ, Τζουάν Λαπόρτα και Αγκουστί Μπενεντίκο.

H αστυνομία αναμένεται να συνεχίσει τις έρευνες και τις επόμενες μέρες. Θυμίζουμε πως εξαιτίας του συγκεκριμένου σκανδάλου είχαν παραιτηθεί από την Μπαρτσελόνα έξι μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μεταξύ των οποίων και ο Εμίλι Ρουσό, εκ των αντιπροέδρων της Μπαρτσελόνα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα