back to top
18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

18.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

AΔΕΔΥ: Ατζέντα κινητοποιήσεων στο Δημόσιο

Διαβάστε επίσης

Πανελλαδική απεργία στο Δημόσιο, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και στήριξη των κινητοποιήσεων των Ομοσπονδιών- μελών της, αποφάσισε το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., για τις επόμενες μέρες.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στο Δημόσιο αντιδρούν στις κυβερνητικές επιλογές στην Υγεία, την Παιδεία, τα εργασιακά, την επικουρική ασφάλιση και τον συνδικαλιστικό νόμο και τις ιδιωτικοποιήσεις, ενώ καταγγέλουν “αυταρχισμό και αστυνομοκρατία”.

Ειδικότερα, η ΑΔΕΔΥ, αποφάσισε:

Τη στήριξη της παράστασης διαμαρτυρίας των 7 Ομοσπονδιών του Δημοσίου την Πέμπτη, στις 10:00 το πρωϊ, ενάντια στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συμβάσεις, που ψηφίζεται αυτές τις μέρες στη Βουλή.

Τη στήριξη των κινητοποιήσεων όλων των Ομοσπονδιών, που είναι σε εξέλιξη.

Τη στήριξη των κινητοποιήσεων και των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Μαρτίου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και

την προετοιμασία πανδημοσιουπαλληλικής – πανεργατικής απεργίας σε συνεργασία με Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, για τα εργασιακά και την επικουρική ασφάλιση, σε χρόνο που θα αποφασιστεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ή το Γενικό Συμβούλιο.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα