back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ανανεώθηκε η συνεργασία «Αποστολής» – Μασούτη για τη στήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη

Διαβάστε επίσης

Ανανεώθηκε, χθες το μεσημέρι, το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και συγκεκριμένα της «Αποστολής» και της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.».

Η πολυετής αυτή συνεργασία στοχεύει στην υλοποίηση του προγράμματος «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη», για τη στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται στα όρια ή κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Το σύμφωνο από την πλευρά της Αρχιεπισκοπής υπέγραψε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμος, ενώ από την πλευρά της εταιρείας υπεγράφη από τον κ. Ιωάννη Μασούτη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.», παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Αποστολής, κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και συνεργατών.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος πραγματοποιείται η διανομή χιλιάδων δεμάτων με τρόφιμα, σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, σε ακριτικές περιοχές, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας, σε συνεργασία με τις Μητροπόλεις.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχαρίστησε τον κ. Μασούτη για την πολύτιμη προσφορά του και τόνισε πως η συνεργασία αυτή είναι ένας μεγάλος σταθμός στην ιστορία της «Αποστολής». Ευχήθηκε επίσης: «Να προοδεύσουμε, ώστε να μην χρειάζεται να αυξάνονται τα δέματα, αλλά να μειώνονται. Η βοήθειά σας να χρησιμοποιείται σε άλλους στόχους. Αυτό είναι όνειρο και η ευχή μας και γι’ αυτό πρέπει να εργαζόμαστε, όχι μόνο εμείς, αλλά όλη η Ελλάδα».

Ο κ. Μασούτης, με την σειρά του, δεν παρέλειψε να ευχηθεί να μην χρειάζεται ο κόσμος αυτού του είδους την βοήθεια και τόνισε πως «κλείνοντας τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας έχουμε ξεπεράσει τα 1 εκατομμύριο 700 χιλιάδες γεύματα και έχουμε σκοπό να ξεπεράσουμε τα δύο εκατομμύρια».

Μαριλένα Αναστασοπούλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα