back to top
19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Η Τσέλσι αποχωρεί από την European Super League

Διαβάστε επίσης

Η Τσέλσι είναι η πρώτη ομάδα που εξέφρασε την επιθυμία της να αποχωρήσει από το γκρουπ των 12 της κλειστής λίγκας, καθώς πριν λίγο εκπρόσωπος της διοίκησης ενημέρωσε σχετικά παίκτες και προπονητικό τιμ.

O πρόεδρος των Λονδρέζων Μπρους Μπακ είχε πριν από λίγο συνάντηση με παίκτες και προπονητικό επιτελείο, τους οποίους ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις, την ώρα που έξω από το Στάμφορντ Μπριτζ οι οπαδοί της Τσέλσι έστηναν τα δικά τους λαϊκά δικαστήρια για την απόφαση των Λονδρέζων να ενταχθούν στην ομάδα των 12.

Μάλιστα όταν άρχισε να διαδίδεται η φήμη για την απόσυρση της Τσέλσι από την ιδρυτική ομάδα των 12, ο κόσμος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς.

Νωρίτερα οι οπαδοί εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους με την απόφαση που πήρε ο σύλλογος, διαδηλώνοντας έξω από το «Στάμφορντ Μπριτζ» πριν από την αναμέτρηση κόντρα στη Μπράιτον.

Εκατοντάδες φίλοι των Μπλε κατέκλυσαν τον κεντρικό δρόμο από τον οποίο πέρασε το πούλμαν της ομάδας και διαμαρτυρήθηκαν με πανό και συνθήματα, ορισμένα εκ των οποίων υβριστικά προς τον ιδιοκτήτη, Ρόμαν Αμπράμοβιτς και τον πρόεδρο του κλαμπ, Μπρους Μπακ.

Μάλιστα, στο πλήθος βρέθηκε και ο Πετρ Τσεχ! Ο πρώην τερματοφύλακας και νυν σύμβουλος των Μπλε κατέβηκε από το πούλμαν και ζήτησε από το κοινό να ανοίξει τον δρόμο για να περάσει η αποστολή των Μπλε, δείχνοντας κατανόηση στα παράπονα των φιλάθλων και δηλώσε χαρακτηριστικά «Ξέρω. Δώστε ματς χρόνο»!

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα