back to top
19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ντόμινο αποχωρήσεων από την European Super League

Διαβάστε επίσης

Οι εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι ραγδαίες και η κίνηση των 12 με την European Super League φαίνεται πως… κλυδωνίζεται.

Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσαν πως αποχωρούν από το εγχείρημα, ενώ στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται Ατλέτκο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Μετά την Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ESL, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως και στην Ισπανία υπάρχουν… δεύτερες σκέψεις από ομάδες μπροστά στην γενική κατακραυγή των οπαδών τους και του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι εκείνη που έχει εκφράσει επιφυλάξεις για την επιτυχία του εγχειρήματος και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει τη στάση της.

Εξελίξεις υπάρχουν και στη Μπαρτσελόνα! Ο πρόεδρος του συλλόγου Τζουάν Λαπόρτα μπροστά στις έντονες αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας άφησε να εννοηθεί πως την τελική απόφαση θα τη λάβει ο ίδιος ο λαός των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ στην ιβηρική χερσόνησο σκοπεύει να προχωρήσει σε δημοψηφισματικού χαρακτήρα διαδικασία. Όλα δείχνουν όμως ότι οι οπαδοί των Καταλανών έχουν ήδη εκφράσει την άποψή τους και η «Μπάρτσα» είναι πολύ πιθανό πολύ σύντομα να ανακοινώσει την αποχώρησή της από την ESL.

Στην έξοδο όμως βρίσκεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τους Χάρι Μαγκουάιρ και Λουκ Σο να… πρωτοστατούν και να πείθουν το αφεντικό της ομάδας, Εντ Γούντγουορντ, να δηλώσει την αποχώρηση του συλλόγου από την European Super League, οι «κόκκινοι διάβολοι» αναμένεται σύντομα να ανακοινώσουν με τη σειρά τους πως εγκαταλείπουν το εγχείρημα των «12».

Εξαιτίας των εξελίξεων στο σύλλογο και την γενική κατακραυγή των οπαδών στο προσωπό του ο Εντ Γούντγουορντ υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία του συλλόγου.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα