back to top
19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Το Spiegel αποκάλυψε την πρόταση της European Super League σε Μπάγερν, Παρί και Ντόρτμουντ

Διαβάστε επίσης

Το περιοδικό Spiegel έφερε στη δημοσιότητα συμβόλαιο της European Super League στο οποίο φαίνεται η πρόταση σε Παρί, Μπάγερν και Ντόρτμουντ για τη συμμετοχή τους στην κλειστή Λίγκα.

Η European Super League  έχουν στόχο να προτείνουν και σε άλλα κλαμπ, εκτός από τις 12 της ίδρυσης της, να μπουν στην κλειστή Λίγκα, όπως φανερώνεται και στην διακήρυξη της νέας διοργάνωσης.

Το Spiegel έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο στο οποίο φαίνεται ότι η European Super League έχει κάνει πρόταση σε Μπάγερν, Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ. Συγκεκριμένα οι Παριζιάνοι έχουν 14 μέρες να απαντήσουν, ενώ οι Βαυαροί και οι Βεστφαλοί 30.

Πάντως τη Δευτέρα ο CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε, “έκλεισε” την πόρτα στην European Super League, ενώ ο Ρούμενιγκε και η Μπάγερν στέκονται στο πλευρό της UEFA απορρίπτοντας τα πλάνα της κλειστής Λίγκας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία έχει απορρίψει επίσης τα πλάνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του AFP είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν οι δύο εκπρόσωποι από τη Γαλλία.

Image

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα