back to top
19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

19.3 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Euro 2020: Η Αγγλία κέρδισε στην πρεμιέρα της 1-0 την Κροατία

Διαβάστε επίσης

Η Αγγλία που δεν είχε κάνει «σεφτέ» σε πρεμιέρα Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ (1-0) της Κροατίας στο «Γουέμπλεϊ» και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον 4ο όμιλο του Euro 2020.

Ανώτερο το συγκρότημα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ που δεν απειλήθηκε ποτέ από την «Χρβάτσκα» και έβαλε ένα πολύτιμο τρίποντο στο… σακούλι της. Σκόρερ της αναμέτρησης ο Ραχίμ Στέρλινγκ στο 57′ ύστερα από ασίστ του «πρωτάρη» σε διεθνή αγώνα με τη φανέλα της Αγγλίας, Φίλιπς. Δοκάρι είχε ο Φιλ Φόντεν στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Χωρίς να δυσκολευτούν, οι γηπεδούχοι κράτησαν αυτό το πολύτιμο 1-0 μέχρι το φινάλε και έσπασαν την κατάρα που τους ήθελε να μην κερδίζουν σε πρεμιέρα Euro.

Διαιτητής: Ορσάτο (Ιταλία) Έδρα: Ουέμπλεϊ (Λονδίνο)

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ, Τρίπιερ, Στόουνς, Μινγκς, Ράις, Φίλιπς, Στέρλινγκ (90′ Κάλβερτ – Λιούιν), Μάουντ, Φόντεν (70’ Ράσφορντ), Κέιν (82’ Μπέλγχαμ).

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Βρσάλικο, Τσαλέτα – Τσαρ, Βίντα, Γκβαρντιόλ, Κόβασιτς (85’ Πάσαλιτς), Μπρόζοβιτς (70’ Βλάσιτς), Μόντριτς, Πέρισιτς, Ρέμπιτς (79’ Πέτκοβιτς), Κράμαριτς (70’ Μπρέκαλο).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα