back to top
14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

14.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γ.Καραμπελιάς: Εύχομαι όλα αυτά τα παιδιά να βρεθούν σε συνθήκες που αποκαθιστούν τις οικογενειακές σχέσεις

Διαβάστε επίσης

Μήνυμα προσφοράς στέλνει ο Αθήνα 9.84 με τον Ραδιομαραθώνιο Αλληλεγγύης για την «Κιβωτό του Κόσμου» που διοργανώνει σήμερα, προπαραμονή Χριστουγέννων έως τα μεσάνυχτα, τροποποιώντας το πρόγραμμά του.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου που επιτελεί από το 1998 ο πατέρας Αντώνιος με τους συνεργάτες του, φροντίζοντας απροστάτευτα παιδιά, μητέρες και οικογένειες σε ανάγκη.

Οι εκπομπές του σταθμού της πόλης φιλοξενούν καλλιτέχνες, πολιτικούς, αθλητές, συγγραφείς και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, που μετέχουν ενεργά στη προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για την Κιβωτό.

Στον Αθήνα 984 και στην Κατερίνα Πουλοπούλου μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αθήνα Για την Ελλάδα” Γιώργος Καραμπελιάς:  «Άνθρωποι σαν τον Πατέρα Αντώνιο και αυτούς που τον βοηθούν για να “θεραπεύσουν” όσο γίνεται τους ανθρώπους που έχουν υποστεί το μεγάλο ξεριζωμό, αξίζει να τους βοηθήσουμε με όλα τα μέσα που έχουμε. Εύχομαι όλα αυτά τα παιδιά να βρεθούν σε συνθήκες που αποκαθιστούν τις οικογενειακές σχέσεις. Να ευχηθούμε να υπάρξει μια κοινωνία που οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να ζουν στους τόπους τους, κοντά στις ρίζες τους και τις παραδόσεις τους και να μη χρειάζεται να ξεριζώνονται».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα