back to top
21.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

21.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σάκκαρη: Με την Τατιάνα Μαρία η πρεμιέρα της στο Australian Open

Διαβάστε επίσης

Η Μαρία Σάκκαρη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της απέναντι στην Τατιάνα Μαρία από την Γερμανία, Νο285 στην παγκόσμια κατάταξη.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Australian Open 2022 που ξεκινάει τη Δευτέρα (17/01) στη Μελβούρνη, με τη Μαρία Σάκκαρη να κληρώνεται στο πάνω μέρος μαζί με το μεγάλο φαβορί και Νο1 του κόσμου, Άσλει Μπάρτι, με την οποία διασταυρώνεται στα προημιτελικά.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, στην 7η συνεχόμενη συμμετοχή της στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην 34χρονη Γερμανίδα, Νο285 στον κόσμο, Τατιάνα Μαρία που σε 9 προηγούμενες συμμετοχές στη Μελβούρνη, έχει μόλις δύο προκρίσεις στο 2ο γύρο.

Δύσκολο έργο θα έχει στη συνέχεια η Σάκκαρη που ενδέχεται να αντιμετωπίσει την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς, Νο77 στον κόσμο η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Melbourne Summer Set II, την προηγούμενη εβδομάδα.

Στον 3ο γύρο, η Μαρία θα βρεί εκτός απροόπτου την 28-Βερόνικα Κουντερμέτοβα ενώ στη φάση των “16” και πριν το ραντεβού της με την Άσλει Μπάρτι, θα πρέπει να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Ονς Ζαμπέρ.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα