back to top
21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Την παράταση των μέτρων ενάντια στην πανδημία για ακόμη μία εβδομάδα ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, υιοθετώντας την εισήγηση της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων.

Τα μέτρα αναμένεται να επανεξεταστούν την επόμενη εβδομάδα, ώστε να αποφασιστεί εάν τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου, θα επανέλθει η μουσική στην εστίαση τι θα γίνει με το ωράριο λειτουργίας και τα κέντρα διασκέδασης και εάν θα αρθεί το πλαφόν των 1.000 θεατών στα γήπεδα.

20.107 τα νέα κρούσματα , έπειτα από 361.642 τεστ ,με το ποσοστό θετικότητας να διαμορφώνεται στο 5,56%.

88 ασθενείς κατέληξαν ,ενώ 683 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Ξεπέρασαν τα 36.000 τα κρούσματα σε παιδιά και εβήφους ,ηλικίας από 4 έως 18 ετών.

Σε 26 νησιά της χώρας άνοιξαν εμβολιαστικές γραμμές για παιδιά ηλικίας από 5 έως 11 ετών. Οι γονείς θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού έως τις 25 Ιανουαρίου.

Mε αναδρομική ισχύ και μειωμένη διάρκεια -στις πέντε ημέρες- βάσει των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων θα χορηγείται η άδεια ειδικού σκοπού σε εργαζόμενους γονείς στον ιδιωτικό τομέα. Λεπτομέρειες στον ιστότοπο του σταθμού μας www.athina984.gr.

“Κλείνουμε την πόρτα σε κάθε απειλή”, δήλωσε από το αεροδρόμιο της Τανάγρας ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την τελετή παραλαβής των πρώτων 6 από τα συνολικά 18 Rafale της χώρας.

“Κανένα κόμμα ποτέ στη σύγχρονη ιστορία του τόπου δε μετέτρεψε αγορά εξοπλισμών με χρήματα του ελληνικού λαού σε κομματικό σποτ”, δηλώνει -μέσω Twitter-, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας το βίντεο για την υποδοχή των Rafale, με το λογότυπο της ΝΔ. ”

Ο κ. Τσίπρας, αυτή τη μέρα τουλάχιστον, θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη την μικροπρέπεια και την αντιπαράθεση για μια μεγάλη επιτυχία της πατρίδας”, απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

“Είναι ντροπή αυτές οι αγορές που έγιναν με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, οι οποίοι υφίστανται τις συνέπειες της πανδημίας και της ακρίβειας που καλπάζει, να χρησιμοποιούνται για την επικοινωνιακή προπαγάνδα της ΝΔ” τόνισε ο Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Για κυβερνητικές φιέστες που καλείται να πληρώσει ο λαός, κάνει λόγο το ΚΚΕ.

Με στόχο την μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα “ανοιχτό, ελκυστικό και σύγχρονο κόμμα” ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση του, για εκλογή της ηγεσίας από τα μέλη του κόμματος, όπως επίσης και άλλες σημαντικές αλλαγές στο καταστατικό της Κουμουνδούρου.

Σοκ προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση για τη 40χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 46χρονο σύντροφό της, στην Αργυρούπολη. Ο άνδρας της έσπασε τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα.

Την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του δικηγόρου Θεόφιλου Αλεξόπουλου, ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «μετωπική σύγκρουση με το ηθικό και αξιακό φορτίο του κόμματος και της Αριστεράς», και ενώ ο κ. Αλεξόπουλος έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Οι Πορτογάλοι ψηφοφόροι που θα είναι σε καραντίνα κατά την περίοδο των πρόωρων βουλευτικών εκλογών της 30ής Ιανουαρίου θα μπορούν να διακόψουν την αυτοαπομόνωσή τους για να πάνε να ψηφίσουν, ανακοίνωσε η κυβέρνηση,

Η ανακοίνωση εκδόθηκε μια μέρα αφότου η Πορτογαλία, η οποία έχει σχεδόν το 90% των 10 εκατομμυρίων του πληθυσμού της πλήρως εμβολιασμένο, κατέγραψε ημερήσιο ρεκόρ σαράντα τριών χλιάδων 729 μολύνσεων από κορονοιό.

Εκπλήξεις και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις επεφύλαξε σήμερα η δράση για το Κύπελλο Ελλάδας. Περισσότερα από τον Ανδρέα Χανιά

ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος αναμένεται, αύριο, ο καιρός στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

5 βαθμοί, αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα