back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΚΙΝΑΛ: Ένα διχίλιαρο και μια ”συγγνώμη” δεν επαρκούν για να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου

Διαβάστε επίσης

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού για τη διαχείριση της κακοκαιρίας εξαπολύει το ΚΙΝΑΛ, αυτή τη φορά δια της Τόνιας Αντωνίου, αρμόδιας βουλευτού για την Πολιτική Προστασία σε κοινή δήλωση με τον αντίστοιχο τομέα του κόμματος.

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός επιχειρούν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους» τονίζει μεταξύ άλλων η κ. Αντωνίου και προσθέτει: «Η κυβέρνηση και ο κρυπτόμενος πρωθυπουργός, επιχειρώντας να αποποιηθούν τις ευθύνες τους, μεταθέτουν τα αποτελέσματα της δικής τους ανεπάρκειας είτε στους μετεωρολόγους, λέγοντας ότι δήθεν δεν τους ενημέρωσαν έγκαιρα, είτε στην ιδιωτική εταιρεία της Αττικής Οδού».

«Άλλο ζήτημα είναι οι δεδομένες ευθύνες μιας εταιρείας και άλλο οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης για την έλλειψη σοβαρού σχεδιασμού, σωστού συντονισμού και έγκαιρων παρεμβάσεων», επισημαίνεται στη δήλωση όπου επίσης αναφέρεται χαρακτηριστικά oτι το κακό τρίτωσε στην αποτυχημένη διαχείριση των φυσικών φαινομένων, καθώς ο εγκλωβισμός χιλιάδων πολιτών στην Αττική Οδό σχεδόν για δύο 24ωρα, η διακοπή ηλεκτροδότησης σε χιλιάδες νοικοκυριά, η απίστευτη ταλαιπωρία των ταξιδιωτών με τρένα ή αεροπλάνα και η χαοτική κατάσταση αντιμετωπίζονται με την εξαγγελία γενικής αργίας.

«Τελικά, ένα διχίλιαρο και μια ”συγγνώμη” ενός υπουργού δεν επαρκούν για να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου, ούτε για να κρύψουν την ανεπάρκεια μιας ολόκληρης κυβέρνησης και τις ευθύνες του πρωθυπουργού», καταλήγει η κ. Αντωνίου.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα