back to top
16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Περιφέρεια Αττικής: Καταλογίζει ευθύνες στα αρμόδια υπουργεία και στην Πολιτική Προστασία

Διαβάστε επίσης

 

Ευθύνες για το χάος που προκλήθηκε στην Αττική στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κακοκαιρίας καταλογίζει η Περιφέρεια Αττικής στο Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας.

Με ανακοίνωση της Περιφέρεια Αττικής υπογραμμίζει ότι εγκαίρως είχε προμηθευτεί και διένειμε 6.379 τόνους αλάτι σε δήμους και υπηρεσίες της, ενώ συνολικά 204 μηχανήματα πήραν μέρος στην προσπάθεια καθαρισμού των δρόμων.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν ήταν αυτή που κήρυξε ξαφνικά αργία στο Δημόσιο, την περασμένη Δευτέρα με αποτέλεσμα να υπάρξει κυκλοφοριακό κομφούζιο στις 12 το μεσημέρι, την ώρα δηλαδή που η “Ελπίδα” ήταν στην κορύφωση της, όπως επίσης η Περιφέρεια δεν διέταξε την εκτροπή των βαρέων οχημάτων στο ύψος της Μεταμόρφωσης από τη Νέα Οδό, στους κύριους οδικούς άξονες της Αττικής και τέλος η Περιφέρεια δεν έχει την αρμοδιότητα να επιτρέπει μόνο την κυκλοφορία των οχημάτων που είχαν αλυσίδες.

Και η ανακοίνωση καταλήγει επισημαίνοντας ότι πρέπει να σταματήσει ο πόλεμος κατά της Αυτοδιοίκησης καλώντας τον πρωθυπουργό να πράξει την δέσμευσή του ώστε να υπάρξει ένας αποτελεσματικότερος μηχανισμός.

Γιώργος Μανουσακάκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα