back to top
19.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

19.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή κερδίζοντας 3-1 τον Παναιτωλικό

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός τα χρειάστηκε για τα καλά απέναντι στον ψυχωμένο Παναιτωλικό και με γκολ του Μασούρα στο 115′ νίκησε με 3-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου σε παιχνίδι θρίλερ.

Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά μπήκε φορτσάτος στο ματς και αφού στο 3′ ο κεραυνός που εξαπέλυσε τράνταξε το οριζόντιο, στο 6′ έκλεψε από τον Μάρτενσον, ο Καρβάλιο του πέρασε τη μπάλα με πολύ ωραίο τρόπο και ο νεαρός Γάλλος σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή (1-0).

Στο 76′ ο Μαρτίνς αντικατέστησε τον Ονιεκούρου, που σε ένα ακόμη παιχνίδι είχε αρνητικό πρόσημο, και πέρασε στο ματς τον Κούντε. Πλέον ο Ολυμπιακός έπαιζε με 4-3-3, με τον Μασούρα αριστερά, τον Λόπες δεξιά και άξονα με Σουρλή, Κούντε και Μαντί Καμαρά. Δεν άλλαξε τίποτα.

Κλειδί αποδείχθηκε η αλλαγή Μεντόσα – Μπαρμπόζα. Στο 82′ μπήκε ο Πορτογάλος και στο 85′ έκανε εξαιρετική σέντρα από αριστερά. Ο Καρέλης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, νίκησε τον Μπα και σκόραρε (1-1).

Στο 90’+2′ ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους. Ο Βρουσάι έκανε το γέμισμα από δεξιά, ο Λόπες από το δεύτερο δοκάρι πέρασε τη μπάλα στον Μασούρα, ο οποίος έκανε κοντρόλ με το στήθος και με αριστερό πλασέ έγραψε το 2-1. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στο 115′ έγινε η φάση που έκρινε το ματς. Ο Μασούρας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έγραψε το 3-1 και ο Ολυμπιακός, έστω κι αν τα χρειάστηκε, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Βρουσάι, Κίτσος, Παπαδόπουλος, Μπα, Κανέ (66′ Μαντί Καμαρά), Σουρλής (98′ Ανδρούτσος), Καρβάλιο (66′ Ρόνι Λόπες), Ονιεκούρου (76′ Κούντε), Φαντιγκά (53′ Μασούρας), Αραμπί (54′ Τικίνιο).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακαδήμας (57′ Λάρσον), Μαλής, Βργκοτς, Περέιρα, Μάρτενσον (105’+1′ Λούι), Αντούνες (57′ Φλόρες), Ντουάρτε, Μεντόσα (82′ Μπαρμπόζα), Ντάγκο (90′ Χουχούμης), Καρέλης (90′ Τσιγκάρας).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα