back to top
15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

15.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βουλή: Τι ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης για την οριζόντια μείωση του φόρου στα καύσιμα

Διαβάστε επίσης

Δικαιωμένος από τα όσα ανέφερε στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους ο επικεφαλής του, καθηγητής Φραγκίσκος Κουτεντάκης, σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονεί τυχόν οριζόντια μείωση των φόρων στα καύσιμα ή στον ΦΠΑ,δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής στην οποία συνεχίζεται η επεξεργασία του νομοσχεδίου για το νέο ΕΣΠΑ,ο κ.Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο καθηγητής Κουτεντάκης που τοποθετήθηκε στη θέση αυτή από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην έκθεσή του επισημαίνει ότι τυχόν απαιτήσεις για οριζόντιες μεγάλες παρεμβάσεις θα έθεταν την οικονομία σε τεράστιους δημοσιονομικούς κινδύνους.

« Ο κ. Κουτεντάκης που δεν ανήκει στον χώρο της ΝΔ, λέει αυτό που έλεγα εγώ την περασμένη εβδομάδα, ότι δεν χρειάζονται οριζόντια μέτρα παρά μόνο στοχευμένες παρεμβάσεις για τους ευάλωτους συνανθρώπους μας», είπε ο κ.Γεωργιάδης,καλώντας την αξιωματική αλλά και την ελάσσονα αντιπολίτευση να σταματήςουν για λόγους κομματικής πλειοδοσίας, να διαπράττουν το ίδιο λάθος που βάζει την χώρα μας στο μάτι των αγορών.

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα